Avís legal

Responsabilitat del web

Clau, centre de serveis, SL (NIF B43503804), amb domicili al carrer Josep M. Carandell i Robuster nº7, Pol Ind. Mas Batlle 43206 Reus actua com a titular, dinamitzadora i gestora de continguts del web: www.grupclau.cat.

Concepte d’usuari

La utilització de la web atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per Clau, centre de serveis, SL en el mateix moment que l’usuari accedeixi a la web . Clau, centre de serveis, SL informarà els usuaris de qualsevol canvi en aquest Avís legal.

Informació sobre els enllaços o links

Clau, centre de serveis, SL no es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pot accedir mitjançant vincles o de qualsevol contingut posat a disposició per tercers. Qualsevol ús d’un vincle o accés a una web no pròpia és realitzat per voluntat i risc exclusiu de l’usuari i Clau, centre de serveis, SL no recomana ni garanteix cap informació obtinguda a través d’un vincle aliè a la web de Clau, centre de serveis, SL ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l’ús o mal ús d’un vincle, o de la informació obtinguda a través d’ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l’accés, o de l’intent d’usar o usar malament un vincle, tant al connectar a la web de Clau, centre de serveis, SL com a l’accedir a la informació d’altres webs des de la web de Clau, centre de serveis, SL.