Reforma integral d’un vestíbul a Valls

A CBR Construccions vam executar un projecte de reforma integral d’un vestíbul al municipi de Valls, capital de l’Alt Camp. El projecte dut a terme pels arquitectes buscava donar la màxima amplitud i lluminositat a l’espai gràcies a dues zones ben diferenciades. Pel que fa a l’exterior, des de CBR Construccions vam optar per donar-li tonalitats i materials foscos, mentre que a l’interior vam escollir miralls i revestiments de lames verticals de fusta lacada en color blanc.

Llegir més
Rehabilitació d’una façana a Riudoms

La rehabilitació integral d’una façana ens va portar al casc antic de Riudoms. Des de CBR Construccions vam resoldre els problemes de filtracions causades per la degradació del revestiment existent que presentava aquest edifici de tres plantes. Després d’eliminar el material malmès i substituir-lo per un de nou, CBR Construccions va aplicar un nou revestiment impermeable amb baixos nivells de transmissió tèrmica i acústica. Fi a les filtracions!

Llegir més
Reforma d’un habitatge al centre de Cambrils

El projecte d’un habitatge situat al centre de Cambrils buscava augmentar la sensació d’amplitud i aprofitament de la llum natural. Per això, des de CBR Construccions vam optar per enderrocar un envà per tal d’unificar l’espai i crear una nova zona multifuncional que inclou la cuina ─ totalment reubicada─, la sala d’estar i l’entrada a l’habitatge. El resultat final del projecte de CBR Construccions ha permès doblar la superfície útil d’un espai acollir que permet gaudir al màxim de la llum natural.

Llegir més
Reforma d’una cuina al centre de Reus

CBR Construccions hem dut a terme una reforma integral d’un cuina en un edifici de Reus. Els treballs han permès dur a terme un canvi en la distribució de l’espai, fet que han permès una major entrada de llum natural. Així mateix, s’ha dividit l’estança en dos espais principals: la zona de treball ─en forma d’L i sense armaris alts─ i la zona d’emmagatzematge ─amb espais verticals que permeten el màxim aprofitament─. El nou mobiliari segueix línies rectes i netes que busquen aportar calidesa a la cuina tot garantint la màxima comoditat en el dia a dia. La combinació de materials també marca tendència: parets de colors clars amb paviments colorits i resistents.

Llegir més
Reforma integral d’un habitatge unifamiliar al Priorat

Aquest projecte de CBR Construccions de reforma integral d’un habitatge unifamiliar a la comarca del Priorat va partir de la construcció original formada per tres habitatges independents. Després d’enderrocar-ne completament l’estructura interior, tot conservant elements com la façana principal, la posterior i la coberta, es va procedir a realitzar una completa intervenció estructural a través d’una nova estructura de formigó armat i acer. El resultat final inclou les tres plantes: la primera, on s’ubiquen els espais de dia com la cuina o la terrassa; la segona, on trobem l’habitació principal ─amb vestidor i bany─ i dues habitacions més; i la tercera, on hi ha un espai diàfan i multifuncional. Per tal d’oferir un major confort, CBR Construccions també hi va instal·lar un sistema de calefacció per terra radiant acompanyat d’una caldera de pèl·lets.

Llegir més
Projecte de reforma de dos banys a Valls

CBR Construccions vam dur a terme la reforma integral de dos banys d’una masia de Valls, a l’Alt Camp. Amb l’objectiu de maximitzar l’espai i augmentar la sensació de relaxació i intimitat, des de CBR Construccions vam procedir a reubicar els diferents elements principals, fet que va permetre obtenir una major amplitud. El material principal és una rajola porcel·lànica de colors clars que presenta diferents relleus diferenciadors en punts com la dutxa.

Llegir més
Exterior d’un habitatge unifamiliar a La Selva del Camp

CBR Construccions va dur a terme una sèrie d’actuacions en una llar unifamiliar situada al municipi de La Selva del Camp, a la comarca del Baix Camp. Els treballs de millora van incloure la col·locació d’un sòcol ceràmic amb un revestiment impermeable que posseeix un baix poder de transmitància tèrmica i acústica. Així mateix, des l’equip de CBR Construccions vam instal·lar un nou paviment de gres porcel·lànic antilliscant, a més de tancar el mur exterior per tal d’aconseguir una major continuïtat visual.

Llegir més
Rehabilitació integral d’una cuina a Reus

Des de CBR Construccions vam realitzar la reforma integral d’una cuina en un habitatge de Reus. El projecte va ser dissenyat per tal de modernitzar l’espai, gràcies a un mobiliari lineal i sense tiradors, fer que aconsegueix una estètica molt avanguardista.

Llegir més
Reforma d’una cuina, dos banys i una galeria a Cunit

Des de CBR Construccions vam executar la reforma de la cuina, dos banys i galeria d’una segona residència situada al municipi de Cunit, al Baix Penedès. El projecte inicial consistia en la substitució de la banyera principal per un plat de dutxa, tot i que, finalment, s’ha dut a terme la reforma de la resta d’estances més la galeria. La combinació de colors ocres i càlids, que contrasta amb el blanc dels sanitaris, fa que els banys siguin molt acollidors. Així mateix, a la cuina es va modificar el pas de sortida a la galeria per tal de regalar més espai als propietaris.

Llegir més
Reforma integral d’un habitatge a Reus

Des de CBR Construccions hem dut a terme una reforma integral en un habitatge plurifamiliar situat a Reus. El projecte ha consistit en la millora dels acabats interiors i d’instal·lacions, així com la renovació dels banys i la reforma complerta de la cuina amb una nova distribució que afavoreix l’entrada de llum natural. Finalment, s’han renovat la fusteria, el conjunt de canonades, el sistema d’il·luminació i la pintura.

Llegir més