Millora de la zona poliesportiva municipal d’Ulldemolins

Una de les darreres obres que hem lliurat des de CBR ConstruccionsGrup Clau– ha estat la reforma de la zona poliesportiva d’Ulldemolins, a la comarca del Priorat. El projecte havia de repensar l’espai, els usos i l’oferta d’activitat de la mencionada zona municipal, per convertir-la en un dels principals pulmons per a la pràctica esportiva del poble, però també com a punt de trobada, d’oci i lleure.

Els treballs de CBR Construccions s’han centrat en la construcció d’una pista de pàdel i un frontó, la substitució de l’antiga pista de tennis per habilitar-hi una pista poliesportiva per a la pràctica de futbol sala i bàsquet, la col·locació d’un rocòdrom, i l’adequació de tota la zona, així com la restauració de la font, la substitució del paviment, la instal·lació d’uns gabions amb pedres i la remodelació de l’espai d’oci infantil.

El resultat ha estat espectacular, com destaca el propi alcalde d’Ulldemolins, Sergi Méndez. L’alcalde s’ha mostrat satisfet pel resultat final de les obres i pel desenvolupament de les mateixes: “Les instal·lacions, tal i com han quedat, han assolit l’objectiu que buscàvem. I també estem molt satisfets per la manera com s’ha dut a terme tota la intervenció, amb un tracte personalitzat i una bona predisposició a solucionar els imprevistos que sorgissin, amb un gran resultat final”.