Reconstrucció del restaurant Cala Petita, de Cambrils

Grup Clau ha fet possible el que semblava impossible”. Qui s’expressa en aquests termes és el Ricard Toledo, propietari del restaurant Cala Petita, de Cambrils, i que la matinada de l’11 de juliol va veure com es declarava un incendi fortuït afectant la pràctica totalitat del local. El sinistre va començar a la zona de les neveres i es va propagar ràpidament a través del cablejat, afectant un 80 per cent de l’immoble, que va quedar pràcticament tot cremat i tintat de color negre a causa del fum.

Després d’una visita inicial dels tècnics de Grup Clau al restaurant per veure l’abast de l’incendi i prendre mides, els treballs van començar una setmana després, el 19 de juliol, un cop solucionats els diferents peritatges de les empreses asseguradores.

Els treballs de reconstrucció del restaurant, situat en un lloc privilegiat de Cambrils, a primera línia de mar, van quedar enllestits en només tres setmanes. “Jo no m’ho pensava, tot i que ells em deien que anirien el més ràpid possible. Ja sabem que l’agost és un mes complicat per a tothom, però van ser rapidíssims, i ens van tractar amb una atenció perfecta en tot moment. Estic encantadíssim”, conclou Ricard Toledo.