Grup Clau

Millora de la zona poliesportiva municipal d’Ulldemolins

Una de les darreres obres que hem lliurat des de CBR ConstruccionsGrup Clau– ha estat la reforma de la zona poliesportiva d’Ulldemolins, a la comarca del Priorat. El projecte havia de repensar l’espai, els usos i l’oferta d’activitat de la mencionada zona municipal, per convertir-la en un dels principals pulmons per a la pràctica esportiva del poble, però també com a punt de trobada, d’oci i lleure.

Els treballs de CBR Construccions s’han centrat en la construcció d’una pista de pàdel i un frontó, la substitució de l’antiga pista de tennis per habilitar-hi una pista poliesportiva per a la pràctica de futbol sala i bàsquet, la col·locació d’un rocòdrom, i l’adequació de tota la zona, així com la restauració de la font, la substitució del paviment, la instal·lació d’uns gabions amb pedres i la remodelació de l’espai d’oci infantil.

El resultat ha estat espectacular, com destaca el propi alcalde d’Ulldemolins, Sergi Méndez. L’alcalde s’ha mostrat satisfet pel resultat final de les obres i pel desenvolupament de les mateixes: “Les instal·lacions, tal i com han quedat, han assolit l’objectiu que buscàvem. I també estem molt satisfets per la manera com s’ha dut a terme tota la intervenció, amb un tracte personalitzat i una bona predisposició a solucionar els imprevistos que sorgissin, amb un gran resultat final”.

Contacteu amb nosaltres

×

Hola!

A CBR Construccions som aquí per ajudar-te i aclarir tots els teus dubtes. Comenta'ns el què necessites i estarem encantats d'atendre't.

× En què et podem ajudar?