Grup Clau

Reforma d’una cuina al centre de Reus

CBR Construccions hem dut a terme una reforma integral d’un cuina en un edifici de Reus.

Els treballs han permès dur a terme un canvi en la distribució de l’espai, fet que han permès una major entrada de llum natural. Així mateix, s’ha dividit l’estança en dos espais principals: la zona de treball ─en forma d’L i sense armaris alts─ i la zona d’emmagatzematge ─amb espais verticals que permeten el màxim aprofitament─.

El nou mobiliari segueix línies rectes i netes que busquen aportar calidesa a la cuina tot garantint la màxima comoditat en el dia a dia. La combinació de materials també marca tendència: parets de colors clars amb paviments colorits i resistents.

Contacteu amb nosaltres

×

Hola!

A CBR Construccions som aquí per ajudar-te i aclarir tots els teus dubtes. Comenta'ns el què necessites i estarem encantats d'atendre't.

× En què et podem ajudar?