Grup Clau

Reforma integral d’un pis a Salou

El resultat final ha superat totes les expectatives, i això que aquestes eren molt altes!”. Qui s’expressa així és l’Aurora Rodríguez, propietària d’un pis de 70 metres quadrats situat al carrer del Sol de Salou, al Tarragonès. L’Aurora està encantada amb les obres de rehabilitació del pis, que ha guanyat, com a espai més destacat, un ampli i confortable espai obert que inclou una cuina oberta al menjador i sala d’estar, i que connecta amb una espectacular terrassa amb vistes a la platja de Ponent i al Passeig Miramar.

Les obres de reforma de CBR ConstruccionsGrup Clau– han estat integrals, i han comptat amb treballs de paleteria, electricitat, lampisteria, pintura, fusteria i tancaments de vidre. L’estructura, d’una sola planta, està integrada per diferents estances que connecten a través d’un llarg passadís. L’habitatge està format per dues habitacions-dormitori separades, una de les quals té un vestidor i un bany complet. El pis compta amb un altre bany amb plat de dutxa integrat, i l’esmentada zona diàfana amb la cuina-menjador i sala d’estar, i una sortida a la terrassa.

Contacteu amb nosaltres

×

Hola!

A CBR Construccions som aquí per ajudar-te i aclarir tots els teus dubtes. Comenta'ns el què necessites i estarem encantats d'atendre't.

× En què et podem ajudar?