Grup Clau

Renovació del paviment i serveis del carrer Carme, de Poboleda

CBR, de Grup Clau, hem dut a terme la renovació del paviment i els serveis del carrer Carme de Poboleda, a la comarca del Priorat, amb la finalitat de millorar les condicions bàsiques d’accessibilitat, la utilització dels espais públics urbanitzats i els serveis municipals corresponents. En aquest sentit, hem intervingut en la pavimentació, la xarxa de clavegueram, la xarxa de l’enllumenat públic i la incorporació del servei de xarxa de pluvials.

L’extensió total dels vials intervinguts és de 442 m2 de superfície i els treballs realitzats han estat la demolició del paviment existent i substitució per llambordes i formigonat, la retirada dels serveis que estaven obsolets, l’esplanació del terreny, la renovació dels serveis de sanejament i abastament d’aigua potable, i la instal·lació dels nous serveis de xarxa de pluvials, creuaments de la xarxa de BT i xarxa de telecomunicacions.

L’alcalde de Pobleda, Josep Maria Díaz, ha valorat molt positivament les obres de renovació d’aquesta part del municipi, així com el resultat final i els terminis de lliurament de l’obra.

Al recull d’imatges podeu veure l’abans i el després de l’obra.

Contacteu amb nosaltres

×

Hola!

A CBR Construccions som aquí per ajudar-te i aclarir tots els teus dubtes. Comenta'ns el què necessites i estarem encantats d'atendre't.

× En què et podem ajudar?