Grup Clau

Treballs d’enderroc a Tarragona per a la construcció d’habitatges

A CBR Construccions iniciem els treballs d’enderroc de diversos habitatges en un immoble a la Rambla Nova de Tarragona, marcant l’inici d’una transformació en aquesta ubicació emblemàtica. Amb els edificis enderrocats, ens preparem per construir dos pisos amb tots els seus acabats d’obra nova.

Com és habitual a CBR Construccions, ens comprometem a proporcionar als nostres clients resultats excepcionals en cada projecte. És per això que utilitzem exclusivament materials de primera qualitat i mà d’obra altament qualificada. Amb cada pas que donem en aquesta jornada de construcció, estem un pas més a prop de fer realitat la nostra visió i de satisfer les necessitats dels nostres clients.

A més, la nostra capacitat per fabricar internament els vidres i l’alumini necessaris per al projecte ens permet garantir la qualitat i l’ajust perfecte de cada component, contribuint a una millor eficiència i control en el procés constructiu. Amb la nostra dedicació a l’excel·lència i a la satisfacció del client, estem segurs que aquest projecte serà un èxit total.

Contacteu amb nosaltres

×

Hola!

A CBR Construccions som aquí per ajudar-te i aclarir tots els teus dubtes. Comenta'ns el què necessites i estarem encantats d'atendre't.

× En què et podem ajudar?